Raskausajan ja synnytyksen jälkeinen kehonhuolto, liikunta ja ravitsemus

 

Keho kuntoon MAMAn -Raskausajan ja synnytyksen jälkeinen kehonhuolto, liikunta ja ravitsemus -verkkovalmennuksen  tavoitteena on terve ja hyvinvoiva odottaja ja  onnellinen äiti.

Valmennuksen kehonhuollollisilla harjoitteilla, ravitsemuksellisilla neuvoilla ja ohjeilla sekä käytännöllisillä mm. itsehoidon vinkeillä autat itseäsi voimaan mahdollisimman hyvin raskausaikana, valmistaudut turvallisesti synnytykseen sekä palaudut myös synnytyksestä nopeasti ja turvallisesti.

Valmentajien yli 20 000 äitiasiakashoitokontaktia mahdollistaa sinulle asiantuntevan valmennuksen auttaen helpottamaan tyypillisä raskausajan ja synnytyksen jälkeisiä oireita tai pitämään ne jopa kokonaan poissa.

Ainutlaatuinen bonus

Saat 20 min fysioterapeutin henkilökohtaisen verkkovalmennuskonsultaation edistämään hyvinvointiasi fysioterapeutin neuvoin ja ohjeistuksin. Konsultaatio voi tapahtua puhelimitse tai vaikka videovalmennuksena toiveidesi mukaan.

“Henkilökohtaisessa konsultaatiossa käytiin läpi miten voin itse parhaiten vaikuttaa liitoskipuihini. Verkon kautta varmistuin myös oikeasta suoritustekniikasta”

Raskausajan ja synnytyksestä palautumisen kehonhuolto, liikunta ja ravitsemus

Raskausajan ja synnytyksestä palautumisen kehonhuolto, liikunta ja ravitsemus –verkkovalmennuksen tavoitteena on terve ja hyvinvoiva odottaja ja äiti. Valmennuksen kehonhuollollisilla harjoitteilla, ravitsemuksellisilla neuvoilla ja ohjeilla sekä käytännöllisillä mm. itsehoidon vinkeillä tuet kokonaisvaltaisesti hyvinvointiasi raskausaikana ja edistät palautumistasi synnytyksen jälkeen.

Kärsitkö raskausajan ja synnytyksen jälkeisistä tyypillisistä ongelmista:

  • Kipuileeko selkä?
  • Jumittaako hartiat?
  • Kärsitkö virtsankarkailusta tai liitoskivuista?
  • Närästääkö?
  • Oletko epävarma, mitä on turvallista tehdä raskauden aikana ja miten?
  • Entä kuinka uskallat alkaa rasittaa itseäsi synnytyksen jälkeen?
  • Miten ravitsemukselliset asiat tulisi ottaa huomioon raskaus- ja imetysaikana?
Keho kuntoon MAMA 3

Raskauden aikaansaama hormonaalisuuden lisäys ja kehon muutokset ovat valtavia ja herättävät epävarmuutta ja kysymyksiä. Tämän valmennuksen kehonhuollollisten harjoituksien ja ravitsemuksellisten ohjeiden avulla saat neuvoja ja apuja mm. kaikkiin edellä mainittuihin kysymyksiin. Lisäksi synnytyksen jälkeiset lempeät ja turvalliset ohjeistukset vatsalihasten ja lantionpohjan kuntouttamiseksi tähtäävät siihen, että kehosi taas tuntuu omalta ja pääset eroon mm. selkäkivuista ja virtsankarkailusta.

Tämä laaja odotus- ja äitiysajan  valmennuskokonaisuus tarjoaa sinulle erittäin kattavan ja kokonaisvaltaisen tietopaketin ylläpitää ja parantaa hyvinvointia koko raskausajan ja synnytyksen jälkeen. Tämän mahdollistaa fysioterapeutin tarkoin kuhunkin raskauden ja synnytyksen jälkeisen palautumisen ajankohtaan suunnitellut 5-15 min ohjeistetut videoharjoitteet. Käyttöösi saat myös laillistetun ravitsemusterapeutin ohjeet raskauden ja imetyksenaikaiseen ravitsemukseen, jotka edistävät hyvinvointiasi ja palautumaan synnytyksestä nopeammin. Toteutus on tehty mahdollisimman helpoksi selkein ohjevideoin. 

Kun lähdet mukaan Raskausajan ja synnytyksestä palautumisen kehonhuolto, liikunta ja ravitsemus - verkkovalmennukseen, saat itsellesi:

Sekä ainutlaatuisen bonuksen

BONUKSENA saat 20 min fysioterapeutin henkilökohtaisen verkkovalmennuskonsultaation, jossa keskitytään JUURI SINUN raskauden aikaisiin ja/tai synnytyksen jälkeisiin tuki- ja liikuntaelinproblematiikkaan ja ohjeistetaan sinua niiden mukaisesti.

Saat siis etäfysioterapiaa äitiyteesi liittyen maantieteellisestä sijainnistasi riippumatta – aika huippua, eikö?

“Sain kyllä niin paljon ekstratietoa sektioon ja sektioarven hoitamiseen, että olen äärimmäisen tyytyväinen. Ei tälläista tietoa mistään muualta ole tullut.”

Raskausajan ja synnytyksestä palautumisen kehonhuolto, liikunta ja ravitsemus -valmennus

Asiakkaiden kokemuksia

”Tämä on jo toinen raskaus näillä kehonhuolto- ja harjoitteluohjeilla. Harjoitteet ovat lempeitä ilman rääkkiä ja helppoja toteuttaa. Niiden avulla saan ryhdikkyyttä olemukseeni. En ole saanut neuvolasta varsinaisia liikunta- tai harjoitusohjeita, mutta nyt tämän avulla tiedän, mitä voin turvallisesti tehdä. Uskon, että näiden harjoitteiden avulla olen välttynyt selkävaivoilta. Lisäksi olen oppinut kuuntelemaan paremmin kehoni viestejä rasituksen suhteen. Suosittelen lämpimästi kaikille raskaana oleville!”
Tiina, 34. raskausviikko

” Harjoitteet auttavat suuresti kehon hallinnassa ja ryhdin parantamisessa. Näin tehtynä ja ohjattuna liikkeet tuntuvat turvallisilta tehdä. Uskon myös, että tämä harjoittelu tulee auttamaan tulevassa synnytyksessä.”
Anni, 25. raskausviikko

”Harjoitteet olivat yksinkertaisia ja niitä pystyi tekemään heti synnytyksen jälkeen. Tuntui hyvältä liikkua, kun tiesin, että kaikki liikkeet ovat turvallisia.”
Hanna, 4 viikkoa synnytyksen jälkeen

Raskausajan ja synnytyksestä palautumisen kehonhuolto, liikunta ja ravitsemus

Näin valmennus toimii:

Raskausajan ja synnytyksestä palautumisen kehonhuolto, liikunta ja ravitsemus -verkkovalmennus on kokonaisvaltainen hyvinvoinnin paketti tukemaan koko raskausaikaa ja äidin palautumista synnytyksen jälkeen. Valmennus antaa työkaluja ja rohkaisee odottajia ja äitejä harjoittamaan kehoaan.

 

Saat runsaasti tietoa erilaisista pienistä ja isoista asioista, joilla on merkitystä hyvinvointiisi raskausaikana ja synnytyksestä palautumisessa. Valmennus on jaoteltu selkeästi raskauden ja synnytyksen jälkeisiin eri ajanjaksoihin, joten eteneminen on helppoa. Fysioterapeuttisen lähestymistavan vuoksi tiedät aina, mitä voit ja miten kannattaa eri raskauden ja äitiyden vaiheissa tehdä. Tässä valmennuksessa olet hyvissä käsissä. 

Valmennuksen maksuun käy myös Smartum, EPassi ja Edenred-maksutavat. Katso maksuohjeet TÄSTÄ. 

LISÄÄMÄLLÄ HYVINVOINTIASI JO RASKAUSAIKANA EDISTÄT MYÖS SYNNYTYKSESTÄ PALAUTUMISTA

Tämän koko odotus- ja äitiysaikaan suunnatun verkkovalmennuksen tavoitteena on edesauttaa koko raskausajan hyvinvointia, sujuvaa synnytystä ja synnytyksestä palautumista. Näin myös tarjoat parhaan mahdollisen alustan vauvasi kehitykselle ja kasvulle.

Saat selkeät ohjeet lempeästä kehonhuollosta raskauden 2. ja 3. kolmannekselle, mutta nämä ohjeet soveltuvat sellaisenaan myös 1. raskauskolmanneksen aikana. Synnytyksen jälkeinen kehonhuolto on huomioitu omana kokonaisuutenaan ja sen tarkoitus on optimoida synnytyksestä palautumista lempeän turvallisesti.

Kokonaisvaltainen hyvinvointi käsitetään tässä laajasti pitäen sisällään niin kehonharjoittamista liikunnan ja ravitsemuksen keinoin, mutta vinkkejä tulee myös yleiseen palautumiseen ja esim. sektioarven hoitamiseen. Noin 10-15 minuutin mittaisten videotallenteiden avulla opit tekemään harjoitusliikkeet teknisesti oikein, mikä on ensiarvoisen tärkeää hyvinvointiasi ajatellen. 

Asiakasohjanta | Keho kuntoon MAMA -valmennus

Vaikka harjoitukset ovat pilatestyyppisiä, et tarvitse aikaisempaa pilateskokemusta. Saat kuitenkin pilatestyyppisten liikkeiden avulla merkittävästi enemmän hyötyjä harjoituksista kuin ”vain tekemällä liikkeet läpi” ilman keskittymistä ja hallintaa.

Lisäksi saat arvokkaita ohjeita ja neuvoja ravitsemukseen, jotka tukevat raskausaikaa, imetystä ja synnytyksestä palautumista sekä vauvasi kasvua ja kehitystä!

Verkkovalmennus sisältää turvallisia, lempeän tehokkaita ja helposti vauva-arjessa toteutettavia harjoituskokonaisuuksia, jotka fysioterapian ammattilainen on suunnitellut hyvinvoinnin tueksi raskausaikana ja parempaan synnytyksestä palautumiseen. Tämän valmennuksen myötä ymmärrät paremmin raskauden myötä kehossasi tapahtuvia muutoksia. Näin voit myös vähentää tuki- ja liikuntaelinkipuja (esim. selkävaivoja ja liitoskipuja), jotka raskauden aikaiset muutokset ovat mahdollisesti aiheuttavat.

”Tämän helpommaksi ei harjoitusten tekeminen voi tulla: Saat selkeät ohjeet tallenteissa, jotka ovat ammattitaitoisesti laadittuja ja tähtäävät sinun hyvinvointiin. Sinun ei itse tarvitse miettiä harjoitusten sisältöjä vaan voit olla varma, että ne ovat turvallisen tehokkaita ja juuri tiettyyn ajankohtaan sopivia. Sinun tarvitsee vain toteuttaa harjoitukset sinun ja vauvasi hyvinvoinnin parhaaksi. Lisäksi kattava ravitsemusohjeistus edesauttaa kokonaisvaltaista hyvinvointia!”

Saat koko materiaalin käyttöösi heti ostoksen yhteydessä sekä kaikki täydentyvän materiaalin ostoksesi voimassaoloaikana.

TIETO LISÄÄ YMMÄRRYSTÄ JA HYVINVOINTIA

Vielä nykyäänkin liian usein äidin kysyessä liikuntaan tai kehonhuoltoon ohjeita neuvolasta ei vastaukseksi tule kovinkaan spesifiä ohjeistusta vaan yleisluontoinen ”Tee niin kuin hyvältä tuntuu”. Toinen ääripää on, että liian usein lähdetään tekemään sellaista, jota joku some-maailman julkisuuden henkilö on kokeillut ja suositellut ilman, että ohjeistus perustuu millään lailla tutkittuun ja luotettavaan tietoon, ainoastaan omaan yksittäiseen ”mutu” -tuntumaan. Molemmat ääripäät ovat vähintäänkin ristiriitaisia. Tällöin raskaana olevan ja synnyttäneen äidin on erittäin haastavaa tiedostaa mikä voisi sopia itselle. 

Esimerkiksi toimintakyvyn kannalta synnytyksen jälkeen vatsalihasten erkauma ja lantionpohjan toiminnasta aiheutuvat ongelmat aiheuttavat usealle ongelmia voimantuotossa, virtsankarkailussa ja lantionpohjan alueen kipuja. Siksi onkin ensiarvoisen tärkeää tiedostaa, kuinka pystymme vaikuttamaan lantionpohjan toiminnasta tai vatsalihasten erkaumasta aiheutuviin ongelmiin jo raskauden aikana ennaltaehkäisevästi. Jos kuitenkaan tietoa ei ole, ei ole myöskään työkaluja ennaltaehkäistä tai kuntouttaa.

Nykyään on riittävästi tutkittua ja luotettavaa tietoa siitä kuinka raskaana ollessa ja synnytyksen jälkeen tulisi ja voi harjoitella, jotta edistetään kehon eri toimintoja turvallisesti ja toisaalta myös tehokkaasti. Juuri näihin perustuu  Raskausajan ja synnytyksen jälkeinen kehonhuolto, liikunta ja ravitsemus -verkkovalmennuksen ohjeistus kehonhuollollisista liikuntaharjoitteista. Sen vuoksi voit luottaa siihen, että nämä ohjeet ovat sinun ja vauvasi parhaaksi niin raskausaikana kuin myös synnytyksen jälkeenkin tulevaisuudessa.

Kun vielä tähän samaan pakettiin lisätään asiantuntevan ravitsemusterapeutin ohjeistus raskauden aikaisen ja imetysajan ravitsemuksesta, on mahdollisuus lisätä äidin omaa ja vauvan hyvinvointia merkittävästi. Lisäksi saat paljon yksittäisiä ohjeita ja neuvoja mm. ergonomiasta, yleisestä palautumisesta sekä sektioarven hoitamisesta.

Koska fokus on kuitenkin raskaudessa ja synnytyksen jälkeen useimmiten vauvassa, on erittäin suotavaa helpottaa näitä kahta ajanjaksoa, ettei äidin tarvitse miettiä ja selvittää mitä on turvallista ja tarpeellista tehdä. Tämä voidaan tehdä tarjoamalla luotettavaa, ammattilaisen osaamiseen ja tutkittuun tietoon perustuvaa sekä yleisesti hyväksi todettuihin, turvallisiin käytäntöihin pohjaavaa ja suunniteltua ohjeistusta kehonhuoltoon, liikunnan harjoittamiseen ja ravitsemukseen. 

Tässä laadukkaassa ja selkeän informatiivisessa  Raskausajan ja synnytyksen jälkeinen kehonhuolto, liikunta ja ravitsemus -verkkovalmennuksessa tämä on mahdollistettu! Lempeät ja tarkoin suunnitellut harjoitussessiot etenevät raskauden eri ajanjaksojen mukaan ottaen huomioon kehon fysiologiset ja anatomiset muutokset. Ohjeiden avulla voit parantaa lihastasapainoa ja siten kehon sopeutumista muutoksiin. 

Synnytyksen jälkeen huomioidaan mahdollisimman optimaalinen palautuminen heti ensimmäisistä synnytyspäivistä alkaen. Lisäksi saat merkittävästi muuta hyödyllistä tietoa raskausaikaasi ja synnytyksen jälkeiseen kehon palautumiseen.

Raskausajan ja synnytyksen jälkeinen kehonhuolto, liikunta ja ravitsemus -verkkovalmennuksen avulla sinulla on mahdollista voida koko raskausaika paremmin, olla energisempi ja valmiimpi synnytykseen sekä palautua nopeammin, paremmin ja ennen muuta turvallisemmin synnytyksen jälkeen. Lisäksi voit välttää ison joukon tuki- ja liikuntaelinvaivoja jo ennaltaehkäisevästi.

Asiakkaiden kokemuksia

”Ihana rutiini aloittaa päivä. Lempeillä harjoitteilla saa ihanasti avattua kireitä kohtia hartiaseudulla ja samalla päivä alkaa ryhdikkäämmin. Myös ristiselälle tulevat lempeät liikkeet tuntuvat raskauden tässä vaiheessa taivaalliselta. Tuntuu, että vauvalle tulee lantioon lisää tilaa!”
Minttu, 35. raskausviikko

”Ohjelma oli sopivan pituinen, ohjeet olivat selkeät, ääni kuului hyvin ja kuva oli hyvä. Liikkeet olivat helppoja tehdä, mutta tuntuivat silti tehokkailta. Lapatukiliikkeet tuntuivat yllättävän tehokkailta ja tarpeellisilta, koska itselläni on lapojen välissä vähän jumeja. Kyljellään tehtävissä liikkeissä oikean linjauksen hakeminen oli vähän epävarmaa, mutta sain liikkeet kuitenkin tuntumaan hyvin siellä missä pitikin. Ei ollut mitään liikettä, missä olisi tullut epämukava olo. Uskon, että jos ohjelmaa tekee säännöllisesti, siitä on paljonkin apua loppuraskauden vointiin.”
Susanna, 30. raskausviikko

Verkkovalmennuksilla on 100% tyytyväisyystakuu!

Olemme varmoja siitä, että tulet olemaan tyytyväinen valmennustemme sisältöön. Tämän vuoksi haluamme tehdä päätöksen tekemisestä mahdollisimman helppoa.

Takuu on voimassa kaksi kuukautta valmennuksen ostamisesta. Jos et ole tyytyväinen valmennukseen, saat rahasi takaisin.

Takuu ei koske liikuntaeduilla maksettuja valmennuksia.

Keho kuntoon MAMA