PARAS LAHJA ODOTTAVALLE ÄIDILLE

SYNNYTYKSESTÄ PALAUTUMINEN

Synnytyksestä palautuminen -verkkovalmennus on ainutlaatuinen ja kauaskantoinen valmennus, joka vaikuttaa synnyttäneen äidin kehoon positiivisesti jopa lopun ikää. Tyttäresi äitinä tiedät kuinka kuormittava ja haasteellinen monessa mielessä synnytyksen jälkeinen aika on. Tässä valmennuksessa huomioidaan keskeisimmät muutokset, mitä tuoreen äidin on hyvä tietää raskauden aikaansaamista muutoksista kehoonsa sekä miten voit edistää hyvää oloa ja palautumista synnytyksen jälkeen.

LEMPEÄSTI JA TURVALLISESTI TUTKITTUUN TIETOON PERUSTUEN

Kaikkien KEHO KUNTOON MAMA -valmennusten tavoitteena on edistää ja tukea kaikkien äitien raskaudenaikaista ja synnytyksen jälkeistä hyvinvointia kokonaisvaltaisesti mm. kehonhuollollisten ja ravitsemuksellisten ohjeiden sekä neuvojen avulla. Verkkovalmennukset ovat terveydenhuollon ammattilasten suunnittelemina turvallisia ja tehokkaita. Valmennukset perustuvat viimeisimpään tutkimusnäyttöön äitiysfysioterapiasta ja vahvasta kokemuksesta toimivista käytänteistä äidin hyvinvoinnin tukemisessa raskauden aikana ja synnytyksen jälkeen.

Yli 20 000 äitihoitokontaktin ja yli 40 000 asiakaskontaktin sekä yli 2000 ohjatun pilatestunnin tuoma varmuus yhdistettynä tutkimustietoon varmistavat osallistuvalle synnyttäneelle äidille parhaan mahdollisen tuloksen valmennuksesta ja tavoitteiden toteutumisesta.

Synnytyksestä palautuminen -valmennuksessa täysin ainutlaatuisen, tehokkuudeltaan ja vaikutukseltaan pitkäkestoisen tuloksen takaavat harjoitteiden laatiminen faskiaalisten (lihaskalvojen) periaatteiden mukaisesti eli että kehossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Ei ole siis vain ”jalka” tai ”lantio” vaan harjoitteissa huomioidaan kehon kokonaisuus ja syvemmät lihaskalvorakenteet ja niitä edistävä ravitsemus.

Tämä verkkovalmennus äitiysfysioterapeutin suunnittelema kokonaisuus, joka on rakentunut aidosta halusta ottaa selville asioita ja auttaa palautumaan synnytyksestä nopeammin ja turvallisemmin.

Tutustu kaikkiin Keho kuntoon MAMA -valmennuksiimme:

Synnytyksestä palautuminen

Synnytyksestä palautuminen –valmennuksen tavoitteena on terve ja hyvinvoiva ja äiti. Valmennuksen kehonhuollollisilla harjoitteilla, ravitsemuksellisilla neuvoilla ja ohjeilla sekä käytännöllisillä mm. itsehoidon vinkeillä edistät palautumistasi synnytyksen jälkeen.

Nainen lapsi sylissään.

Synnytyksestä palautuminen -valmennuksen avulla synnyttänyt äiti voi päästä eroon mm:

 • Niska- ja selkäsäryistä
 • Liitoskivuista
 • Lantionpohjan kireydestä tai virtsankarkailusta
 • Erkaumasta
 • Hartiajumeista
 • Epätietoisuudesta ja epävarmuudesta miten ja kuinka voit liikkua

…ja äiti voi saada tilalle merkittäviä hyötyjä

 • Toimivamman ja kivuttomamman kehon
 • Paremmin nukuttuja öitä
 • Tietoa mitä voi ja kannattaa treenata, miten ja missä vaiheessa
 • Parempaa itsetuntoa
 • Tietoa hyvistä imetysasennoista
 • Tietoa vauva- ja pikkulapsiajan ergonomista
 • Tietoa sektio- ja episiotomia-arven hoitamisesta
 • Tietoa ravitsemuksesta, jolla palautua itse paremmin ja joka tukee lapsen kasvua ja kehitystä

Koska valmennus pohjautuvat vankkaan fysioterapeuttiseen ja ravitsemukselliseen osaamiseen, valmennuksen avulla synnyttänyt äiti tukee ja parantaa sekä omaa että lapsen hyvinvointia synnytyksen jälkeen. Näin luodaan myös pienokaiselle paras mahdollinen kehitys- ja kasvualusta. Äiti lisää myös omaa jaksamista ja energiaa kiireisessä vauva-arjessa. Äidin ja perheen parhaaksi!

”Olisipa tällainen verkkovalmennus ollut silloin, kun itse tulin äidiksi (parikymmentä vuotta sitten)! Tämä on paras lahja, minkä voit äidiksi tulevalle tyttärellesi hankkia. Opit hyödyttävät koko loppuelämän ajan. Lämmin suositus ♥”
Sari

Synnytyksestä palautuminen -verkkovalmennus

Asiakkaiden kokemuksia

”Tämä on valmennus, joka jokaisen synnyttäneen äidin olisi hyvä käydä.”
Anna-Maija

”Suosittelen tätä kurssia jokaiselle raskaana olevalle ja synnyttäneelle naiselle. Moni raskauden mukanaan tuoma muutos saa selityksen ja kiität itseäsi myöhemmin (vanhempana) näistä tiedoista ja harjoitteista, mitkä teit.”
Hannele

Synnytyksestä palautuminen -valmennuksessa vähemmän on enemmän: lyhyetkin, säännöllisesti tehdyt harjoitukset ovat merkittävästi hyödyllisempiä kuin kerran viikossa tehty pidempi harjoitus. Tällöin äiti myös huomaa vaikutukset paremmin ja nopeammin mm. kipujen vähenemisenä, parempana ryhtinä, voimatasojen paranemisena ja parempana jaksaminen arjessa. Säännöllisesti pienestikin tekemällä voi edistyä todella paljon. Tämän valmennuksen avulla synnyttänyt äiti kulkee vääjäämättä kohti parempaa hyvinvointia ja terveyttä. Tämä siis todellakin on paras lahja odottavalle äidille.