Me autamme sinua löytämään hyvinvoinnin raskautesi aikana.

Anssi Kirvesniemi

Anssi Kirvesniemi

Kehonhuollollisista harjoituskokonaisuuksista vastaan minä, Anssi Kirvesniemi. Olen reilusti yli 20 vuotta ollut fysioterapeuttina niin työterveyshuollossa kuin yrittäjänäkin. Samalla olen kouluttautunut terveydenhuollon maisteriksi (Jyväskylän yliopisto) ja physiopilatesohjaajaksi (FIHF), jota sitäkin olen jo ehtinyt toteuttaa erilaisia ryhmiä pitäen yli 10 vuotta. Lisäksi olen kouluttautunut personal traineriksi (FIHF) ja viimeisimpänä MyFascia-terapeutiksi (MyFascia Oy) viitisen vuotta sitten ja sen oppiminen jatkuu lopun elämää…ei siis pääse vierivä kivi sammaloitumaan.

Näiden kaikkien edellä mainittujen oppeja hyödynnän käytännössä päivittäin työssäni ja erityisesti kaikki ovat olleet suureksi avuksi työstäessäni Keho kuntoon Mama-valmennusta. Tästä on myös valmennukseen osallistujalle mahtava hyöty, koska varsinkin MyFascia-menetelmän kautta olen oppinut vielä aiempaakin kokonaisvaltaisemman näkemyksen. Tämä on myös mahdollistanut sen, että pystyn tarjoamaan sellaista eri asioihin linkittyvää tietoa, jota saattaa olla muutoin vaikea saada selville. Harjoitukset kuitenkin ovat niin selkeitä ja helppoja, että kuka tahansa pystyy niitä toteuttamaan.

Haluan koko ajan oppia kuitenkin lisää ja jakaa oppimaani eteenpäin. Olen ohjannut tuhansia ja tuhansia ihmisiä livenä. Nyt haluan jakaa tieto-taitoni sinulle. Siksi tämäkin valmennussivusto on pystyyn laitettu. Tämä on tehty sinua varten, palvelemaan sinua asiantuntevasti ja kokonaisvaltaisesti.

Sanni Massinen | Keho kuntoon MAMA -valmennus

Sanni Massinen

Olen terveystieteiden maisteri ja laillistettu ravitsemusterapeutti. Työssäni ohjaan asiakkaita sekä henkilökohtaisesti että erilaisten verkkovalmennusten kautta. Oma otteeni terveyteen ja hyvinvointiin on hyvin laaja ja kokonaisvaltainen. Mielestäni asiat harvoin ovat mustavalkoisia – pikemminkin tilannekohtaisia ja yksilöllisiä. Yksilöllisyyden huomioiminen onkin ohjaukseni perusta, ja pyrin aina löytämään ratkaisuja kullekin asiakkaalle sopivalla tavalla. Lisäksi kiinnitän aina huomiota mahdollisten terveysongelmien juurisyihin ja laukaisijoihin pelkän oireiden hoitamisen sijaan, sillä siten voidaan saada aikaan kauaskantoisia tuloksia ja lisätä aidosti kokonaisvaltaista hyvinvointia ja elämän mielekkyyttä.

Raskaus- ja imetysajan ravitsemukseen olen perehtynyt sekä koulutukseni että työnkuvan kautta. Tämän kurssin materiaaleissa haluan tuoda esille keskeisiä raskauden ja imetyksen aikana huomioitavia ravitsemukseen liittyviä asioita, samalla tarjoten käytännönläheisiä vinkkejä ja parempia vaihtoehtoja sinun ja perheesi arkeen – pysyvästi.