Sinun polkusi – meidän tukemme

Hyvinvointia äitiyteesi

SYNNYTYKSESTÄ PALAUTUMINEN

-VERKKOVALMENNUS

on tarkoitettu

JUURI SINULLE,

JOS MIETIT

MITÄ JA MILLOIN voit tehdä synnytyksen jälkeen turvallisesti

”Harjoitteet olivat yksinkertaisia ja niitä pystyi tekemään heti synnytyksen jälkeen. Tuntui hyvältä liikkua, kun tiesin, että kaikki liikkeet ovat turvallisia.”
– Hanna, 4 viikkoa synnytyksen jälkeen

Nainen venyttelee polvillaan lattialla kädet jumppapallon päällä raskausaikana.

Synnyttäneiden äitien elämä on täynnä iloa, rakkautta ja ainutlaatuisia hetkiä. Samalla synnytyksen jälkeinen elämä voi tuoda mukanaan haasteita ja kysymyksiä, joita ei ehkä jaksa tai osaa ratkaista yksin, erityisesti kun on kyse kehon ja mielen palautumisesta synnytyksen jälkeen.

SYNNYTYKSESTÄ PALAUTUMINEN -valmennuksessa olemme sitoutuneet tukemaan sinua jokaisessa askeleessa. Tämä nykyaikainen verkkovalmennus on suunniteltu auttamaan sinua jokaisessa palautumisesi vaiheessa.

Valmennus on ammattilaisten suunnittelema, uusimpaan tutkimustietoon ja hyviin käytäntöihin perustuva sekä turvallinen ja monipuolinen.

Katso, mitä Henriikka toteaa tästä valmennuksesta:

Onko sinulla esiintynyt synnytyksen jälkeen jotain seuraavista ongelmista:

☹️Kipua tai epämukavuuden tuntemuksia esim. niska-hartia-alueella, selän tai lantion alueella:

Niska-hartiaseudun, lantion ja selän kiputilat voivat heikentää elämänlaatua synnytyksen jälkeen. Asiantuntijoidemme laatimat harjoitteet parantavat unenlaatuasi ja jaksamistasi lapsen kanssa.

☹️Lantionpohjan heikkous tai kireys:

Valmennuksen harjoitusten avulla  sekä vahvistat että rentoutat lantionpohjan lihaksistoa, jolloin parannat lihasten hallintaa ja ehkäiset inkontinenssia. Siten myös liikkuminen on helpompaa.

☹️Fyysisen kunnon heikkeneminen:

Helpot, lyhyet ja tehokkaat kotiharjoitukset auttavat palauttamaan kunnon omaan tahtiisi, parantaen jaksamistasi vauva-arjessa ilman aikataulu- tai lapsenvahtihuolia.

☹️Henkinen hyvinvointi:

Valmennuksessa saat psykologin ja psykoterapeutin ohjeita ja työkaluja, joiden avulla ymmärrät olla äitiyden haasteissa itsellesi lempeämpi ja armollisempi ”Äiti, sinä riität” -ajatuksella.

☹️Tuen ja tiedon puute:

Et ole yksin. Valmennuksessa voit hyödyntää yksilöllisen ja henkilökohtaisen etäkonsultaation ymmärtävän ja kokeneen äitiysfysioterapeutin kanssa.

Verkkovalmennuksen hyödyt

✅ Henkilökohtainen tuki: 20-30 minuutin räätälöity etäkonsultaatio äitiysfysioterapeutin kanssa.

✅ Asiantuntijoiden suunnittelema: Sisältö luotu terveydenhuollon  ammattilaisten toimesta tarjoaa ajantasaista tietoa.

✅ Kivuttomuus: Auttaa lievittämään kipuja ja särkyjä.

✅ Turvallinen palautuminen: Asteittain nousevat harjoitukset tukevat omatahtista etenemistä

✅ Joustavuus: Harjoittele omassa tahdissasi, sopii kiireiseen vauva-arkeen.

✅ Kokonaisvaltainen lähestymistapa: Tukea fyysiseen palautumiseen, henkiseen hyvinvointiin ja terveelliseen ravitsemukseen.

Tervetuloa aloittamaan uusi luku elämässäsi

Olet tehnyt uskomattoman matkan äitiyteen, ja nyt on aika huolehtia myös itsestäsi. SYNNYTYKSESTÄ PALAUTUMINEN -verkkovalmennuksessa tuemme sinua jokaisella askeleella kohti parempaa hyvinvointia.

Me Keho kuntoon MAMAssa ymmärrämme, että jokainen äiti ja palautumisprosessi on ainutlaatuinen. Siksi tarjoamme sinulle työkalut, tiedon ja tuen, jotka auttavat sinua kohtaamaan omat haasteesi ja saavuttamaan tavoitteesi.

Lähtemällä mukaan valmennukseen saat paitsi asiantuntijoiden suunnitteleman valmennuksen, myös teet hyvinvointisi suhteen päätöksen, josta hyödyt loppuelämäsi. Ja muista, sinun ei tarvitse kulkea tätä polkua yksin. 

Me olemme täällä sinua varten – askel askeleelta, hengitys hengitykseltä.

Aloita jo tänään matkasi vahvistuneeseen äitiyteen ja luo perusta onnellisemmalle ja terveemmälle elämälle sinulle ja perheellesi. Ota askel kohti hyvinvointiasi ja koe itseluottamuksen, energian ja tasapainon kasvu.

Nyt on sinun aikasi loistaa – sisältä ulospäin.

Synnytyksestä palautumisen edistämisen voi ja kannattaa aloittaa jo synnytyspäivänä. Tässä valmennuksessa lempeä ohjeistaminen alkaa jo heti synntyspäivästä. Ohjeet sopivat sekä alatie- että sektiosynnyttäjille.

Tämä valmennus perustuu uusimpaan tutkimustietoon ja parhaisiin käytänteisiin. Lisäksi valmentajien yli 20 000 äitihoitokontaktia takaavat sinulle asiantuntevan ja turvallisen valmennuksen.

Kun lähdet mukaan Synnytyksestä palautuminen -verkkovalmennukseen, saat ainakin seuraavat 10 erinomaista asiaa:

Saat LISÄKSI ainutlaatuisen bonuksen

Saat 20 min äitiysfysioterapeutin henkilökohtaisen valmennuksen etäkonsultaationa, jossa keskitytään JUURI SINUN synnytyksen aikaisiin ja jälkeisiin tuki- ja liikuntaelinten problematiikkaan ja ohjeistetaan sinua niiden mukaisesti. Konsultaatio voidaan tehdä esim. puhelinkeskusteluna tai etävideohjauksena.

Saat siis etäfysioterapiaa äitiyteesi liittyen maantieteellisestä sijainnistasi riippumatta – aika huippua, eikö?

”Tuntui kuin itsellä olisi ollut oma personal trainer omaa palautumista ohjaamassa. Aivan mahtava lisä tähän verkkovalmennukseen, tykkäsin tosi paljon!”

-Johanna, 14 viikkoa synnytyksen jälkeen

“Tämän videokonsultaation myötä ymmärsin kuinka pitkään raskauden aikainen hormonaalisuus vaikuttaa tekemisiini. Tämä oli ihan parasta, tosi huippujuttu!”

-Emilia, 5 viikkoa synnytyksen jälkeen

Nainen lapsi sylissään.

KOKENEIDEN ASIANTUNTIJOIDEN SUUNNITTELEMA VALMENNUS

Synnytyksestä palautuminen –valmennus tarjoaa sinulle erittäin kattavan ja kokonaisvaltaisen tietopaketin kuinka palautua synnytyksestä turvallisesti.

Tämän mahdollistaa mm. äitiysfysioterapeutin tarkoin kuhunkin synnytyksen jälkeisen palautumisen ajankohtaan suunnitellut ohjeistetut videoharjoitteet. Käyttöösi saat myös laillistetun ravitsemusterapeutin ohjeet imetyksenaikaiseen ravitsemukseen, jotka edistävät hyvinvointiasi ja palautumaan synnytyksestä nopeammin. Psykologi-psykoterapeutin osuudessa perehdytään riittävyyteen ja opetetaan armollisuutta.

 • Synnytyksen jälkeisen ajan harjoitteet on myös jaettu useampaan eri jaksoon, joilla edetään askel askeleelta. Harjoitteet antavat tukea heikoille lihaksille ja venyttävät kireitä lihaksia, jolloin ryhtilihakset vahvistuvat ja selkävaivat vähenevät.
 • Harjoitukset eivät provosoi vaan päinvastoin kontrolloivat erkaumaa. Opit hyödyntämään syvien lihasten tukea kaikessa liikunnassa ja arjessasi ja tiedät mihin kiinnittää huomiota arjessasi ja liikunnassasi.
 • Harjoituksissa edetään maltilla kevyemmistä vaativampiin kehon viestejä seuraten. Näin saadaan hyvinvoiva, toimiva keho ja lempeä palautuminen uuteen elämänvaiheeseen tuoreena äitinä. Ennen muuta, tiedät mitä on turvallista tehdä ja miten sekä tiedät mitä sinun kannattaa välttää.

Tämä verkkovalmennus sisältää mm. nämä osiot:

Rentoutus | Keho kuntoon MAMA -valmennus
 • KEHON MUUTOKSET RASKAUDEN AIKANA
  – Asiantuntijan selkeä kuvaus, mitä naisen kehossa tapahtuu raskauden aikana
 • MITÄ ON TÄRKEÄÄ HUOMIOIDA LIIKUNNASSA JA HARJOITTELUSSA RASKAUDEN AIKANA JA SYNNYTYKSEN JÄLKEEN
 • LANTIONPOHJAN LIHAKSISTON KUNTOA TUKEVIA HARJOITUKSIA JA KEHONHUOLTOA
 • RENTOUTUS-, VENYTYS- JA RYHTIHARJOITUKSIA
Keho kuntoon MAMA -valmennus
 • HARJOITUKSET 0-14 PÄIVÄÄ SYNNYTYKSEN JÄLKEEN
  – Lempeät ohjeet tärkeistä huomioista alussa.
 • HARJOITUKSET 2-8 VIIKKOA SYNNYTYKSEN JÄLKEEN
  – Kevyttä palautumista ohjatuilla harjoituksilla
 • HARJOITUKSET 2-6 KK SYNNYTYKSEN JÄLKEEN
  – Palautumisen tukemista asteittain lisääntyvällä kuormituksella
Asiakasohjanta | Keho kuntoon MAMA -valmennus
 • EPISIOTOMIA JA SEKTIO
  – Episiotomian tai repeämän hoito, sektiosta parantuminen ja sektioarven käsittely
 • HYÖDYLLISIÄ OHJEITA JA NEUVOJA
  – Vinkkejä nukkumiseen, liitoskipuihin,  imetys- ja kantamisergonomiaan
 • RAVITSEMUS IMETYSAIKANA
  – Miten ravitsemuksella edistät palautumistasi ja lapsesi kasvua ja kehitystä
 • PSYYKKINEN HYVINVOINTI
  – Mitä tuntemuksia äidillä voi olla, kuinka olla itsemyötätuntoinen ja mikä on riittävän hyvää vanhemmuutta
 • MITEN JATKAA TÄMÄN JÄLKEEN

Näin valmennus toimii:

Valmennuksen maksuun käy myös Smartum, EPassi ja Edenred-maksutavat. Katso maksuohjeet TÄSTÄ. 

”Tämän helpommaksi ei harjoitusten tekeminen voi tulla: Saat selkeät ohjeet tallenteissa, jotka ovat ammattitaitoisesti laadittuja ja tähtäävät sinun hyvinvointiin. Sinun ei itse tarvitse miettiä harjoitusten sisältöjä vaan voit olla varma, että ne ovat turvallisen tehokkaita ja juuri tiettyyn ajankohtaan sopivia. Sinun tarvitsee vain toteuttaa harjoitukset sinun ja vauvasi hyvinvoinnin parhaaksi. Lisäksi kattava ravitsemusohjeistus edesauttaa kokonaisvaltaista hyvinvointia!”

”Aivan mahtavaa, kun harjoitteet alkoivat hyvin yksinkertaisista ja helpoista liikkeistä. Selkeiden ohjeiden avulla niitä oli helppo toteuttaa silloin kun aika antoi myötä. Edistymisen huomasi myös varsin nopeasti. Aina tuli piretämpi ja energisempi olo. Myös ravitsemusohjeet olivat loistavia.”

– Miia, 8 viikkoa synnytyksen jälkeen

Valmennuksella on 100% tyytyväisyystakuu!

Olemme varmoja siitä, että tulet olemaan tyytyväinen valmennustemme sisältöön. Tämän vuoksi haluamme tehdä päätöksen tekemisestä mahdollisimman helppoa.

Takuu on voimassa kaksi kuukautta valmennuksen ostamisesta. Jos et ole tyytyväinen valmennukseen, saat rahasi takaisin.

Takuu ei koske liikuntaeduilla maksettuja valmennuksia.

Keho kuntoon MAMA