Raskausajan kehonhuolto, liikunta JA Ravitsemus

Keho Kuntoon MAMA – Raskausajan kehonhuolto, liikunta ja ravitsemus -verkkovalmennus tavoitteena on terve ja hyvinvoiva odottaja koko raskausajan.  Valmennus yhdistää asiantuntevan ohjauksen, turvalliset harjoitukset ja syvällisen ravitsemusneuvonnan, jotka kaikki auttavat sinua voimaan paremmin raskauden aikana ja valmistautumaan synnytykseen.

 • Turvalliset ja tieteellisesti suunnitellut harjoitukset: Yli 20 000 äitiasiakashoitokontaktin ansiosta kehitetyt harjoitukset vähentävät raskausajan vaivoja ja valmistavat turvalliseen synnytykseen.
 • Kattava ravitsemusneuvonta: Laillistettu ravitsemusterapeutti tarjoaa ohjeet, jotka tukevat sekä sinun että sikiösi terveyttä.
 • Psykologinen tuki: Psykoterapeutti auttaa käsittelemään raskauden herättämiä tunteita ja vahvistamaan mielenterveyttäsi.

Keho kuntoon MAMA -Raskausajan kehonhuolto, liikunta ja ravitsemus –valmennuksen tavoitteena on terve ja hyvinvoiva odottaja koko raskausajan. Valmennuksen kehonhuollollisilla harjoitteilla, ravitsemuksellisilla neuvoilla ja ohjeilla sekä käytännöllisillä mm. itsehoidon vinkeillä autat itseäsi voimaan mahdollisimman hyvin raskausaikana ja valmistaudut turvallisesti synnytykseen.

Valmentajien yli 20 000 äitiasiakashoitokontaktia mahdollistaa sinulle turvallisen ja asiantuntevan valmennuksen auttaen helpottamaan tyypillisä raskausajan oireita tai pitämään ne jopa kokonaan poissa. Samalla luot jo pohjaa sujuvaan palautumiseen synnytyksestä.

MITÄ VALMENNUS SISÄLTÄÄ?

Valmennus kattaa kaikki raskausaikaan liittyvät tarpeet:

 • Kehonhuollolliset Harjoitteet:
  • Suunniteltu erityisesti raskausajan oireiden lievittämiseen ja synnytyksen helpottamiseen.
  • Sisältää turvallisia ja tehokkaita 5-15 minuutin video-ohjattuja harjoituksia.
 • Ravitsemusohjeet:
  • Räätälöity tuomaan hyvinvointia koko raskausajan.
  • Perustuu tieteelliseen tietoon ja käytännön kokemukseen.
 • Psyykkisen Hyvinvoinnin Osio:
  • Keskittyy vahvistamaan itsetuntoa ja käsittelemään raskauden tuomia tunnemyrskyjä.

Ainutlaatuinen bonus

Saat halutessasi 20 min äitiysfysioterapeutin henkilökohtaisen etävalmennuskonsultaation edistämään hyvinvointiasi äitiysfysioterapeutin neuvoin ja ohjeistuksin. Konsultaatio voidaan totetuttaa puhelinkeskusteluna tai videovalmennuksena asiakkaan toiveen mukaisesti.

“Sain henkilökohtaisessa konsultaatiossa arvokasta tietoa mm. purentalihasten rentouden merkityksestä synnytyksen kulkuun ja ponnistusvaiheeseen. En olisi ikinä arvannut, että purentalihaksistolla voisi olla jotain yhteyttä synnytykseen!”               -Roosa, 1 vko synnytyksestä

Asiakasohjanta | Keho kuntoon MAMA -valmennus
 • Oletko raskaana?
 • Kärsitkö alaselkäkivuista?
 • Entä liitoskivuista?
 • Oletko epävarma, mitä on turvallista tehdä raskauden aikana ja miten?
 • Haluatko olla mahdollisimman hyvinvoiva koko raskausajan?
 • Haluatko edistää synnytyksen kulkua?
 • Haluatko nopeuttaa palautumistasi synnytyksen jälkeen?

Kaikkiin edellä mainittuihin kysymyksiin ja ongelmiin saat apua ja neuvoja tässä valmennuksessa! Raskauden aikaansaama hormonaalisuuden lisäys ja kehon muutokset ovat valtavia ja herättävät ehkä sinussa kysymyksiä ja epävarmuutta. Tämä valmennus on suunniteltu helpottamaan ja poistamaan tätä epävarmuutta.

Raskausajan kehonhuolto, liikunta ja ravitsemus -verkkovalmennus tarjoaa sinulle erittäin kattavan ja kokonaisvaltaisen tietopaketin ylläpitää ja parantaa hyvinvointia koko raskausajan. Tämän mahdollistaa kokeneen äitiysfysioterapeutin tarkoin kuhunkin raskauden eri ajankohtaan suunnitellut turvalliset, noin 5-15 min kestoiset kehonhuolliset videoharjoitteet.

Käyttöösi saat myös laillistetun ravitsemusterapeutin ohjeet raskausajan ravitsemukseen, jotka edistävät ja tukevat hyvinvointiasi. Toteutus on tehty mahdollisimman helpoksi selkein ohjevideoin.

Lisäksi psykologi, psykoterapeutti on toteuttanut psyykkisen hyvinvoinnin osion kekittyen itsetunnon, riittävyyden tunteisiin sekä tunteisiin ylipäätään.

Kun lähdet mukaan Raskausajan kehonhuolto, liikunta ja ravitsemus -verkkovalmennukseen, saat itsellesi:

Sekä ainutlaatuisen bonuksen

BONUKSENA saat 20 min äitiysfysioterapeutin henkilökohtaisen valmennuskonsultaation etäyhteydellä, jossa keskitytään JUURI SINUN raskauden aikaisiin  tuki- ja liikuntaelinten problematiikkaan ja ohjeistetaan sinua niiden mukaisesti.

Saat siis etäfysioterapiaa äitiyteesi liittyen maantieteellisestä sijainnistasi riippumatta – aika huippua, eikö?

“Videoyhteyden kautta tekniikkaani korjattiin ja välittömästi liiketuntuma oli parempi”

Raskausajan kehonhuolto, liikunta ja ravitsemus -verkkovalmennus

Asiakkaiden kokemuksia

”Tämä on jo toinen raskaus näillä kehonhuolto- ja harjoitteluohjeilla. Harjoitteet ovat lempeitä ilman rääkkiä ja helppoja toteuttaa. Niiden avulla saan ryhdikkyyttä olemukseeni. En ole saanut neuvolasta varsinaisia liikunta- tai harjoitusohjeita, mutta nyt tämän avulla tiedän, mitä voin turvallisesti tehdä. Uskon, että näiden harjoitteiden avulla olen välttynyt selkävaivoilta. Lisäksi olen oppinut kuuntelemaan paremmin kehoni viestejä rasituksen suhteen. Suosittelen lämpimästi kaikille raskaana oleville!”
Tiina, 34. raskausviikko

” Harjoitteet auttavat suuresti kehon hallinnassa ja ryhdin parantamisessa. Näin tehtynä ja ohjattuna liikkeet tuntuvat turvallisilta tehdä. Uskon myös, että tämä harjoittelu tulee auttamaan tulevassa synnytyksessä.”
Anni, 25. raskausviikko

Raskausajan kehonhuolto, liikunta ja ravitsemus -verkkovalmennus on kokonaisvaltainen hyvinvoinnin paketti tukemaanja edistämään koko raskausaikaa. Valmennus antaa työkaluja ja rohkaisee odottajia harjoittamaan kehoaan lempeän turvallisesti. Saat runsaasti tietoa erilaisista pienistä ja isoista asioista, joilla on merkitystä hyvinvointiisi raskausaikana.

Valmennus on jaoteltu selkeästi raskauden eri ajanjaksoihin, joten eteneminen on helppoa. Fysioterapeuttisen lähestymistavan vuoksi tiedät aina, mitä voit ja miten kannattaa eri raskauskolmanneksien aikana tehdä. Tässä valmennuksessa olet hyvissä käsissä.

Valmennuksen maksuun käy myös Smartum, Eazybreak, ePassi ja Edenred-maksutavat. Katso ohjeet tästä.

SELKEILLÄ OHJEILLA ON HELPPO EDETÄ LEMPEÄSTI JA TURVALLISESTI

Raskausajan kehonhuolto, liikunta ja ravitsemus -verkkovalmennuksen tavoitteena on tukea ja edistää koko raskausajan hyvinvointia. 

Saat selkeät ohjeet lempeästä kehonhuollosta raskauden 2. ja 3. kolmannekselle, mutta nämä ohjeet soveltuvat sellaisenaan myös 1. raskauskolmanneksen aikana.  Harjoittamalla kehoasi mielekkäästi jo raskausaikana edistät merkittävästi myös synnytyksestä palautumista. 

Kokonaisvaltainen hyvinvointi käsitetään tässä laajasti pitäen sisällään niin kehonharjoittamista liikunnan ja ravitsemuksen keinoin, mutta vinkkejä tulee myös uneen, ergonomiaan ja itsehoitoon yleisimpien kipuilujen suhteen. Noin 5-15 minuutin mittaisten videotallenteiden avulla opit tekemään harjoitusliikkeet teknisesti oikein, mikä on ensiarvoisen tärkeää hyvinvointiasi ajatellen.

Asiakasohjanta | Keho kuntoon MAMA -valmennus

Vaikka harjoitukset ovat pilatestyyppisiä, et tarvitse aikaisempaa pilateskokemusta. Saat kuitenkin pilatestyyppisten liikkeiden avulla merkittävästi enemmän hyötyjä harjoituksista kuin ”vain tekemällä liikkeet läpi” ilman keskittymistä ja hallintaa.

Lisäksi saat arvokkaita ohjeita ja neuvoja ravitsemukseen, jotka tukevat raskausaikaa ja sikiösi kasvua ja kehitystä!

Verkkovalmennus sisältää turvallisia, lempeän tehokkaita ja helposti raskausaikana toteutettavia harjoituskokonaisuuksia, jotka fysioterapian ammattilainen on suunnitellut hyvinvoinnin tueksi. Tämän valmennuksen myötä ymmärrät paremmin raskauden myötä kehossasi tapahtuvia muutoksia. Näin voit myös vähentää tuki- ja liikuntaelinkipuja (esim. selkävaivoja ja liitoskipuja), jotka raskauden aikaiset muutokset ovat mahdollisesti aiheuttaa.

”Tämän helpommaksi ei harjoitusten tekeminen voi tulla: Saat selkeät ohjeet tallenteissa, jotka ovat ammattitaitoisesti laadittuja ja tähtäävät sinun hyvinvointiin. Sinun ei itse tarvitse miettiä harjoitusten sisältöjä vaan voit olla varma, että ne ovat turvallisen tehokkaita ja juuri tiettyyn ajankohtaan sopivia. Sinun tarvitsee vain toteuttaa harjoitukset sinun ja vauvasi hyvinvoinnin parhaaksi. Lisäksi kattava ravitsemusohjeistus edesauttaa kokonaisvaltaista hyvinvointia!”

Saat koko materiaalin käyttöösi heti ostoksen yhteydessä sekä kaikki täydentyvän materiaalin ostoksesi voimassaoloaikana.

TIETO LISÄÄ YMMÄRRYSTÄ JA HYVINVOINTIA

Vielä nykyäänkin liian usein raskaana olevan kysyessä liikuntaan tai kehonhuoltoon ohjeita neuvolasta ei vastaukseksi tule kovinkaan spesifiä ohjeistusta vaan yleisluontoinen ”Tee niin kuin hyvältä tuntuu”.

Toinen ääripää on, että liian usein lähdetään tekemään sellaista, jota joku some-maailman julkisuuden henkilö on kokeillut ja suositellut ilman, että ohjeistus perustuu millään lailla tutkittuun ja luotettavaan tietoon, ainoastaan omaan yksittäiseen ”mutu” -tuntumaan.

Molemmat ääripäät ovat vähintäänkin ristiriitaisia. Tällöin raskaana olevan on erittäin haastavaa tiedostaa mikä voisi sopia itselle. Tässä valmennuksessa saat tietoa, jonka auttaa ymmärtämään mikäon juuri sinun kehollesi parasta.

Nykyään on riittävästi tutkittua ja luotettavaa tietoa siitä kuinka raskaana ollessa tulisi ja voi harjoitella, jotta edistetään kehon eri toimintoja turvallisesti ja toisaalta myös tehokkaasti. Juuri näihin perustuu Raskausajan kehonhuolto, liikunta ja ravitsemus -verkkovalmennuksen ohjeistus kehonhuollollisista liikuntaharjoitteista. Sen vuoksi voit luottaa siihen, että nämä ohjeet ovat sinun ja vauvasi parhaaksi niin raskausaikana kuin myös synnytyksen jälkeenkin tulevaisuudessa.

Kun vielä tähän samaan pakettiin lisätään asiantuntevan ravitsemusterapeutin ohjeistus raskauden aikaisesta ravitsemuksesta, on mahdollisuus lisätä odottajan omaa ja sikiön hyvinvointia merkittävästi. Lisäksi saat paljon yksittäisiä ohjeita ja neuvoja mm. ergonomiasta, unesta ja yleisten kiputilojen kuten selkä ja liitoskipujen itsehoidosta ja ennaltaehkäisystä.

Nainen pitelee raskausvatsaansa. Keho kuntoon MAMA -valmennus tukee hyvinvointiasi raskausaikana.

Koska raskaus jo sinällään herättää erittäin paljon kysymyksiä, on erittäin suotavaa helpottaa tulevan äidin taakkaa, ettei odottajan tarvitse miettiä ja selvittää mitä on turvallista ja tarpeellista tehdä. Tämä voidaan tehdä tarjoamalla luotettavaa, ammattilaisen osaamiseen ja tutkittuun tietoon perustuvaa sekä yleisesti hyväksi todettuihin, turvallisiin käytäntöihin pohjaavaa ja suunniteltua ohjeistusta kehonhuoltoon, liikunnan harjoittamiseen ja ravitsemukseen.

Tässä laadukkaassa ja selkeän informatiivisessa  Raskausajan kehonhuolto, liikunta ja ravitsemus –verkkovalmennuksessa tämä on mahdollistettu! Lempeät ja tarkoin suunnitellut harjoitussessiot etenevät raskauden eri ajanjaksojen mukaan ottaen huomioon kehon fysiologiset ja anatomiset muutokset. Ohjeiden avulla voit parantaa lihastasapainoa ja siten kehon sopeutumista muutoksiin.

Raskausajan kehonhuolto, liikunta ja ravitsemus  -verkkovalmennuksen avulla sinulla on mahdollista voida koko raskausaika paremmin, olla energisempi ja valmiimpi synnytykseen sekä palautua nopeammin, paremmin ja ennen muuta turvallisemmin synnytyksen jälkeen. Lisäksi voit välttää ison joukon tuki- ja liikuntaelinvaivoja jo ennaltaehkäisevästi.

Asiakkaiden kokemuksia

”Ihana rutiini aloittaa päivä. Lempeillä harjoitteilla saa ihanasti avattua kireitä kohtia hartiaseudulla ja samalla päivä alkaa ryhdikkäämmin. Myös ristiselälle tulevat lempeät liikkeet tuntuvat raskauden tässä vaiheessa taivaalliselta. Tuntuu, että vauvalle tulee lantioon lisää tilaa!”
Minttu, 35. raskausviikko

”Ohjelma oli sopivan pituinen, ohjeet olivat selkeät, ääni kuului hyvin ja kuva oli hyvä. Liikkeet olivat helppoja tehdä, mutta tuntuivat silti tehokkailta. Lapatukiliikkeet tuntuivat yllättävän tehokkailta ja tarpeellisilta, koska itselläni on lapojen välissä vähän jumeja. Kyljellään tehtävissä liikkeissä oikean linjauksen hakeminen oli vähän epävarmaa, mutta sain liikkeet kuitenkin tuntumaan hyvin siellä missä pitikin. Ei ollut mitään liikettä, missä olisi tullut epämukava olo. Uskon, että jos ohjelmaa tekee säännöllisesti, siitä on paljonkin apua loppuraskauden vointiin.”
Susanna, 30. raskausviikko

Verkkovalmennuksilla on 100% tyytyväisyystakuu!

Olemme varmoja siitä, että tulet olemaan tyytyväinen valmennustemme sisältöön. Tämän vuoksi haluamme tehdä päätöksen tekemisestä mahdollisimman helppoa.

Takuu on voimassa kaksi kuukautta valmennuksen ostamisesta. Jos et ole tyytyväinen valmennukseen, saat rahasi takaisin.

Takuu ei koske liikuntaeduilla maksettuja valmennuksia.